Nova etapa

Fa un parell de dies, setmanes millor dit, que li estic donant voltes al tema de tancar el bloc. I no és per falta de ganes o inspiració, sinó més bé pel fet que necessit donar un canvi de rumb a la meva vida. Els qui me coneixeu més sabeu que estic en un moment, diguem-me delicat, en el que m’estic plantejant molts canvis, i un d’ells fa referència al bloc.

Fa massa temps que no escric, que no actualitz cap contingut. Seguesc apuntant idees, fent fotos de plats i redactant mentalment posts, però me costa molt materialitzar-ho tot. I des del primer moment en què vaig obrir el bloc vaig decidir que no havia de convertir-se en una obligació… I no ho és, evidentment, perquè si ho fos no hauria estat tant temps sense publicar res.

Ja se que he escrit altres vegades sobre el tema, sobre si havia de seguir escrivint o no… Però aquesta no és la qüestió ara. Escriure és una cosa que no puc deixar de fer, ja sigui pel bloc, a la feina o simplement per a mi… És una part molt important de mi i això no canviarà mai. El tema és si realment vull escriure pels altres, perquè algú ho llegeixi (que és el que volem al cap i a la fi tots els qui escrivim). I he decidit que sí, però d’una altra manera.

Robert Couse Baker
Foto: Robert Couse-Baker (via flickr)

Estic en un moment en què el meu cap i el meu cos em demanen canvis, però canvis que van més enllà d’un tall de cabells o de renovar l’armari. Necessit canvis a nivell més profund (i els qui me coneixeu més ho sabeu perquè me n’estic omplint la boca). Però he decidit una cosa: canviaré allò que no m’agrada, allò que faig per obligació o per fer content algú, allò que faig perquè s’ha de fer i no perquè jo realment ho vulgui fer i mantindré, i intentaré millorar, tot el que m’agrada. Perquè he entès que canviar no és, necessàriament, rompre amb tot, sinó adonar-te de que no tot el que tens o fas és bo o dolent. Canviar és ser fidel a tu mateix, a allò que te defineix com a persona i que jo fins ara havia deixat en segon pla. Canviar també és identificar i reconèixer allò que no et deixa avançar i ser capaç de deixar-ho enrere.

I no se si ho aconseguiré, perquè tenc arrencada de cavall i aturada d’ase, però al manco ho intentaré. Però sense presses, ara començ una nova etapa. M’ho dec a mi mateixa.

Anuncis

4 thoughts on “Nova etapa

  1. Muchos ánimos! Cambiar es de valiente y tú lo eres! Si el cuerpo te lo pide, se lo debes. Y como siempre digo, cambiar, ya sea impuesto o por decisión propia es siempre siempre PARA MEJOR!

    Un beso muy grande y molta força!!!

    xo xo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.