“Valet”

Ja us he parlat en altres posts del caràcter de la meva filla. No se si és perquè és la petita, perquè és nina o perquè simplement és així, però té un caràcter molt fort i una capacitat de raonament lògic que no deixa de sorprendre’m.

L’altre dia li va caure un queixal (més bé se’l va arrabassar perquè li molestava que se li mogués) i el va preparar dins una capseta per deixar-li al Ratolinet Pérez. Fins aquí tot normal.

Resulta que està castigada, si és que es pot dir així, a no tocar els seus doblers, perquè se’n va dur d’amagat un bitllet de vint a l’escola i no ho vàrem saber fins que la mestra ens va avisar, però això és una altra història. La qüestió és que li hem requisat la guardiola i no la pot usar més que per posar els diners que rep a dins. No en pot treure cap, ni gastar res del que li donen.

Idò bé, na Júlia va pensar que no li convenia que el ratolí li deixàs doblers perquè no els podria utilitzar, així que va decidir que valia més deixar-li una nota per avisar-lo: “Estimat Ratolinet Pérez: no vull doblers, vull un valet. Gràcies. Fins a la propera dent. Signat: Júlia”

I el ratolinet, que és obedient, li ha fet cas! Li ha duit un “val per” anar al cinema, un “valet” de tota la vida!

val-regal-blanc

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s