Remenat de xampinyons

A ca nostra tots som “fans” dels ous, sobretot la nina i jo, i ens agraden fets de qualsevol manera, bullits, fregits, en truita, remenats… La truita de patates i, sobretot, el “revoltillo”, que és com li deim nosaltres al remenat d’ous i patates, són alguns dels nostres plats estrella. A vegades, però, per canviar un poc, o per allò de menjar un poc més sa, el remenat el feim amb verdures… Com el que us duc avui, remenat de xampinyons.

Aquesta recepta compleix amb el que ho fan la majoria de les que public per aquí. És fàcil de fer, ràpida, sana i bona, i per a mi és perfecta per un sopar ràpid els dies que no tenc massa ganes de cuinar.

remenat-xampinyons-002-web

Ingredients (per a dues persones):

  • 250 g de xampinyons

  • 1 ceba tendra grossa

  • 2 alls

  • 3 o 4 ous (depenent de la mida)

  • Oli, sal, pebre bo i julivert

Per començar arreglam els xampinyons, els feim ben nets i els tallam al nostre gust. Jo els sol comprar laminats, perquè no m’agrada gens fer-los nets, així que si sou com jo, us podeu estalviar aquesta passa.

Tallam els alls a làmines i la ceba tendra ben petita, i els sofregim en una pella amb una mica d’oli fins que estiguin dauradets. En 3 o 4 minuts tendreu el sofrit fet. A continuació abocam els xampinyons, trempam al nostre gust, i els deixam que es vagin fent, remenant de tant en tant, durant aproximadament uns 7 o 8 minuts. Just abans que acabin de coure hi afegim el julivert.

Mentre els xampinyons es van fent, batem els ous en un bol o en un plat i quan els xampinyons estiguin cuits els incorporam a la pella, remenant contínuament per a què es quallin de forma uniforme i no es quedin trossos d’ou tot sols.

I ja està fet el remenat! Servim i menjam tot d’una, ja que és un plat que s’ha de menjar en calent. No me direu que no és ben senzill i sobretot, ben ràpid de fer. En més o menys un quart d’hora tendreu el plat fet! Bon profit!

remenat-xampinyons-003-web

Anuncis

2 thoughts on “Remenat de xampinyons

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s