De tornada

Sí, tot el que és bo s’acaba. I això és exactament el que ha passat amb les meves vacances, que s’han acabat!

I no ho dic com una queixa, que he tengut un mes sencer i tenc un lloc on tornar, així que, més me val no queixar-me, però si ho dic amb un punt de nostàlgia, perquè enguany han estat especials, diferents, crec que els he viscut amb més intensitat, perquè he fet més coses i m’han passat més coses.

Instal·lar-se a Can Picafort significa canviar d’hàbits, de rutines, de ritme. Disfrutar de la platja, els sopars a la fresca, les passejades, les canyetes fresques, els dinars amb amics, les ones amb els nins, els gelats a mitja tarda, les lectures fins a les tantes de la matinada i els gintonics perquè sí, perquè avui és avui.

Collage tornada 2

He conegut gent nova, he desvirtualitzat gent que, encara que no havia vist mai, coneixia. He participat en events (gràcies al blog) i he gaudit d’unes mini vacances de les de veres, les de no fer res en un hotel amb unes vistes espectaculars i practicant el “dolce far niente”.

Collage tornada 001

I encara queden coses per fer, tenc un projecte, que també ha començat aquest estiu i que me fa molta il·lusió, i tot el que queda encara abans de tornar a la rutina de la resta de l’any… Jo he tornat a la feina, però l’estiu no s’ha acabat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s