Networking al Celler Sa Premsa

Fa poc més d’una setmana vaig assistir al meu primer event de networking al Celler Sa Premsa -i m’he cansat de dir-ho per les xarxes socials- que era també el primer que s’organitzava en aquest conegut restaurant del centre de Palma, sota el hastag #tradicionescellersapremsa.

La veritat és que la majoria de «llonguets» tenim records de Sa Premsa, tots en un moment o un altre de la nostra vida, hem dinat o sopat en aquest lloc, que segueix igual que fa quinze o vint anys (que són els anys que feia que jo no hi anava) però a la vegada diferent. Igual, perquè conserva tot el seu caràcter amb els seus sòtils altíssims, les botes de vi i els antics cartells, però diferent perquè es posa al dia, s’actualitza i té presència a les xarxes socials (aquí la seva web i aquí el seu facebook) i organitza events com al que jo vaig assistir, juntament amb altres bloguers de cuina de Mallorca, com Fran de Cocinando con Catman, Caterina de Taula Posada i Elena de Comer Fuera.

Sa Premsa 007

Segueix igual, també, perquè des de fa 57 anys, tal i com ens va contar el seu propietari Llorenç Mayol, el lloc destaca per la seva «cuina honrada» en les seves pròpies paraules. Una cuina que no és ni més ni menys que la cuina de sempre, la cuina d’aquí, la de totes les cases, la que cada família té, però que sempre és diferent.

Plats com els caragols, el tumbet, el frit, les sopes i un llarg etcètera, tots tan mallorquins com aquests, conformen la carta de Sa Premsa, una carta que no té més pretensions que donar a conèixer la nostra cuina i apropar-la als turistes i als locals que cada dia, i més d’un repeteix, omplen la seva gran sala. Bon ambient, bon menjar i bon preu, i si la companyia és bona ja no es pot demanar res més.

Per a mi va ser un plaer compartir una estona entre les parets d’aquest lloc amb història, i amb alguns dels companys de la blogosfera als que admir i seguesc des de fa temps. Qui m’ho hauria dit fa uns anys! Aquesta és una de les coses que estan fent aquest estiu especial… I encara n’hi ha alguna més! 

Anuncis

4 thoughts on “Networking al Celler Sa Premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s