Procrastinar

Havia sentit altres vegades parlar del fet de procrastinar, però era una d’aquelles paraules a les que no havia prestat mai atenció, fins i tot he de reconèixer que no sabia el seu significat, però tampoc no m’importava gaire.

Però darrerament ha estat un terme que m’he trobat bastantes vegades, i, finalment, m’he fixat en el seu significat i, el que és pitjor, he descobert que tenc tendència a la procrastinació. Aaah!

Procrastinar és, més o menys, postposar, ajornar, deixar de prendre una decisió o fer una cosa important, ineludible, pensant que es farà tota sola o que es resoldrà per sí mateixa. I us he de reconèixer que més d’un pic, i més de dos i més de tres, he procrastinat.

Quan mir el munt de roba per planxar i pens que tenc coses millors a fer; quan he d’acabar alguna cosa a la feina o enfrontar-me a algun cap i ho deix per més tard; quan pens en aquella conversa pendent amb algú i ho deix anar… No és una procrastinació d’alt nivell, però comença a ser preocupant.

Així que he decidit que en la meva llista de propòsits de 2015 (aquella tan curteta de la que us parlava fa uns dies), n’afegiré un, deixar de procrastinar, però si de cas, a partir de demà…

ENGLISH VERSION

Procrastinating

I’ve heard people talking about procrastinating, but it was one of those words that had I didn’t paid attention to it and I have to admit I didn’t know its meaning, but it did not care much about it.

But lately I’ve been finding it out a bunch of times, and finally I noticed its meaning and what is worse, I discovered that I have a tendency to procrastination. Aaah!

Procrastinating is, more or less, postponed, or stop making a decision or doing something important, essential, thinking it will be solved by itself. And I have to admit that I did it more than one, two and three times.

When I look at all the clothes I have to iron and I think I have better things to do; when I need to finish something at work or face me some boss and leave it for later; when I think about that conversation I need to have with someone and I let it go… Procrastination is becoming worrisome.

So I decided that on my list of new year resolutions (the very short one I told you a few days ago), I’ll add a new one, stop procrastinating, but just in case, I’m starting tomorrow…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s