Coll de colors

Enguany he començat la temporada de la calça més prest que la resta d’anys. I ho he fet amb un coll per a regalar. Tot i que la idea original del regal era una altra, vaig pensar que amb aquest encertaria més… Sigui com sigui, amb aquest coll de colors he encetat la temporada.

Na Júlia me va ajudar a triar la llana (i a desmuntar mitja tenda) i ja en vàrem triar una altra per ella (que serà el meu següent projecte d’aquest hivern i esper poder mostrar-vos d’aquí a poc temps). I a més, la nova tenda de llanes del costat de casa és una temptació…

Després de tot l’estiu sense fer res, he reprès amb ganes i he començat per una cosa senzilleta, però resultona i molt útil. A mi m’encanten els colls, més que les bufandes, i són igual o més fàcils de fer.

En aquest cas l’he feta de punt llis, una passada al dret i una al revés, de per llarg i cosint-la pels dos extrems, i amb una sola troca. He vist, ara que he començat a trescar per la web cercant idees, que és pot fer també amb agulles redones, i així t’estalvies cosir, però a mi no me van bé, així que seguiré així.

Ja me direu que us sembla. I si us agrada, s’admeten encàrrecs!!!

Coll 001 web

ENGLISH VERSION

Colored cowl

This year I started the knitting season sooner than other years. And I did it with a present. Although the original idea was another gift, I thought that would be a better present… Anyway, with this colored cowl I have started the season.

Julia helped me to choose the wool and she also choose another one for her (that will be my next project this winter and I hope to show it to you here shortly.) And besides, the new wool shop next home is a temptation…

After spending the summer doing nothing about knitting, I wanted to restart with something easy, but useful and cool. I love cowls, rather than scarves and they are equal to or easier to do.

In this case I made single jersey, knitting a pass to right and vice versa, and ending it by sewing both ends. Now that I started to wander the web looking for ideas, I saw that it can also be made with rounded needles, so you save sew, but I don’t like them, so I’ll keep it doing my way.

Now tell me what you think. And if you like it, make your orders!!!

PS: I don’t know the right words to talk about knitting, I’m sorry for the mistakes. If anyone knows the right terms, please, tell me.

Coll 003 web

Anuncis

2 thoughts on “Coll de colors

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s