Sandvitx de salmó

La idea de fer aquest sandvitx va ser per aprofitar el que havien deixat els meus fills d’uns lloms de salmó a la planxa. Era massa poc per fer una ració, i massa per posar-ho en una ensalada, així que vaig improvitzar, no massa convinçuda i va sortir un sandwitx boníssim, que segur que repetiré.

Sandwitx salmó 001 web

Ingredients (per a 2 persones):

  • 1 llom de salmó fresc
  • 1 ou bullit
  • 1 ceba tendra
  • Cogombrets
  • 4 llesques de pa (del que més un agradi però que sigui consistent)
  • Oli, sal, pebre bo i anet

Primer de tot s’ha de fer el salmó a la planxa (aproximadament tres minuts per cada costat) i una vegada sigui fred, s’esmicola.

Bullim l’ou uns deu minuts i quan s’hagi refredat el tallam ben petit. Netejam la ceba tendra i la tallam també petita, igual que els cogombrets. Ho mesclam tot amb el salmó que teniem ja esmicolat i ho trempam, amb una miqueta d’oli, sal, pebre bo i anet (si us agrada).

Un cop tenim la mescla feta ho abocam damunt una de les llesques de pa, i el tapam amb l’altre. Jo de guarnició faig tallar per la meitat unes tomàtigues de cirerol kumato (d’aquestes negres) i les vaig trempar amb oli, sal, pebre bo i orenga.

No me direu que no és un plat facilíssim de fer! Bon profit!

Sandiwitx salmó 002 web

ENGLISH VERSIONS

Fresh salmon sandwich

I made this sandwich one day, to use some fresh salmon grilled that my kids left. It was too little salmon to make a serving, and too much to put it in a salad, so I make this try. I wasn’t sure about the results, but it was a delicious sandwitx that I certainly repeat.

Ingredients (for 2 people):

  • 1 Fresh salmon fillet
  • 1 boiled egg
  • 1 chive
  • pickles
  • 4 slices of bread (the one that you like but strongh enough to hold all of this)
  • Oil, salt, pepper and dill

First of all you have to cook the salmon on the grill (about three minutes on each side) and once cooled, crumble it.

Then, you have to boil the egg for about ten minutes and when it has cooled you have to cut it very small. Then you have to wash the chive and cut small, so with the pickles. Then, you have to mix everything with salmon Salmon you had already crumbled and dress it with a little oil, salt, pepper and dill (if you like).

Once you have made it, pour the mixture on a slice of bread, and the cover it with another. To go with it I made Kumato cherry tomato in halfs (those kind of black ones) and I dressed them with oil, salt, pepper and oregano.

Do not tell me it’s not a very easy dish! Bon appetit!

 

Anuncis

One thought on “Sandvitx de salmó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s