De vacances

Després d’una llarga temporada sense aparèixer per aquí, i resolts alguns “problemes tècnics”, torn a reprendre el blog, amb ganes, noves idees (no se si bones o dolentes, millors o pitjors) i amb il·lusió, que per una sèrie de circumstàncies, l’havia mig perduda. Ara sembla que a poc a poc les coses tornen al seu lloc.

Enguany, el tema de la recerca d’au pair va ser una mica desastre. Entre que no em decidia, la que m’agradava va escollir una altra família i després d’una mala experiència amb la que finalment vaig escollir (i que va contribuir molt a augmentar el meu mal humor i el meu agobi que ja duc de sèrie), finalment s’ha normalitzat la situació i ara per ara puc dir que tenim au pair, una au pair amb la que tant els nins com nosaltres, estam encantats. A la fi!

Part de la meva desgana venia del fet de que no estava a gust amb la situació, me sentia incòmoda i se’m feia cada dia més difícil. A mi me costa molt enfrontar-me a les coses, i encara més a les persones, però amb l’ajuda de Pere ho vaig fer i des de llavors, respir tranquil·la.

D’altra banda estava la feina. Necessitava ja desconnectar, oblidar-me de tot i de tothom, d’uns més que altres, tot sigui dit, i a la fi també ho he aconseguit. Avui fa una setmana i un dia que estic de vacances, i encara em queden tres llargues setmanes per davant, de no mirar el rellotge, d’entrar i sortir de casa només perquè en tenc ganes, de dedicar temps a llegir, a escriure, a cuinar, a jugar amb els nins, a passar hores a la platja, en resum, temps de fer tot allò que m’agrada.

I encara que totes les coses tenen els seus inconvenients (de vacances també he de dedicar més temps a les coses de la casa i tenc una petita lesió al peu, que esper que es curi ràpid), m’ha canviat l’humor, he aconseguit relaxar-me i deixar de ser la loca histèrica que tot el dia cridava i estava permanentment emprenyada.

I tampoc és que faci res especial, simplement estic de vacances. I ja no recordava lo bé que s’està!

ENGLISH VERSION
Holidays

After a long time without even looking at the blog, and after solving some little “technical troubles”, here I go again, with some new ideas (I don’t know if there are good or bad, better or worse) and illusion, which I have lost due to some special circumstances. Now, step by step things are going back to its place.

This year, searching an au pair for the summer it’s been a little disaster. First of all, I wasn’t able to made up my mind, the one I like choose another family, and then, we had a bad experience with the one I finally choose (which contributes to increase the bad humour and stress I already got), but finally the situation has turn upside down, and we finally have an au pair, an au pair the we both, kids and adults, like. We’ve got it!

Part of my strange humour came from the fact that I wasn´t comfortable with that situation, and it became more and more difficult everyday. I’m a person who don’t like to face neither things or people, but at the end, and with some help from Pere, I did it. Since then, I’m relaxed.

On the other side it was the job. I really needed to disconnect, from everything and everyone (some of them more than others), and I also managed with it. Today it’s been a week and some days since I began my holidays, and I still have three more longs weeks ahead. That’s time enough to live without watch, to come and go whenever I want, to spend my time reading, writing, cooking, playing with the kids, going to the beach, in a few words, time to do the things I like.

And, even everything has some inconvenient s (on holidays I have to dedicate more time to the house work, and I have a little problem with one of my feed, which I hope will get better really soon), my humour have changed, I managed to relax and stop being the crazy I was, shouting all the time and pissed with everything.

The thing is that I’m not doing great things, I’m just on holidays. And I didn’t remember how good it was!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s