Pastís de carabassí

Ben aviat començarà la temporada de dinar cada dia a la feina, i he de cercar receptes per no menjar cada dia el mateix i alimentar-me a base d’ensalades. Vaig veure una molt semblant a aquesta a una dels meus blogs de cuina de referència, el dels Bojos i vaig provar-la de fer, introduint uns petits canvis. El resultat va ser bastant satisfactori i crec que passarà a formar part dels meus menús d’oficina d’aquest estiu.

Pastis carabassi

Ingredients:

  • 2 carabassins grossos
  • 1 paquet de xulla (de la que ve tallada a daus o a tires fines)
  • 2 alls
  • 4 ous
  • Sal, pebre bo, julivert i nou moscada
  • Galleta picada i margarina (pel motlle)

Per començar, tallam els carabassins a daus i els deixam degotar uns vint minuts o mitja hora dins un colador amb una mica de sal perquè amollin tota l’aigua.

En una pella amb un poc d’oli, sofregim la xulla amb l’all tallat a làmines molt finetes. Afegim el carabassi, ho trempam amb el pebre bo i la nou moscada i rectificam de sal si fa falt, i el sofregim una mica sense deixar que es cogui del tot. Ho retiram del foc i ho deixam entebir.

A continuació batem els ous i ho mesclam amb la resta dels ingredients. Ho abocam tot en un motlle que abans hem untat amb la margarina i la galleta picada. Ho tapam amb una mica més de galeta picada i ho duim al forn calent a 170-180 graus, uns 40-45 minuts, més o menys fins que la galeta picada estigui daurada i quan punxeu amb un escuradents surtin eixut.

Pastis carabassi 3

I ja està fet! Bon profit! Si algú s’anima, ja me contareu…

 

ENGLISH VERSION

Zucchini pie

In such a short time, I’ll have to have lunch at work everyday and I’m searching for different recipes in order to change my menu and don’t eat the same food (salads) everyday. I saw this one, well not really this one, but very similar in one of my favourite cooking blogs, Bojos per la cuina, and I tried to do it with some small changes. The result was quite satisfactory and I think it will become part of my office summer menus.

Ingredients:

  • 2 large zucchini
  • 1 package of bacon (those cut into cubes or thin strips)
  • 2 cloves of garlic
  • 4 eggs
  • Salt, pepper, parsley and nutmeg
  • Margarine and breadcrumbs (for the cake pan)

To start you have to cut the zucchini into dices amb leave it about 30 minutes in a colander with a little salt to release all the water.

In a pan with a little oil, you have to fry the bacon with the garlic cut into thin sleves. Then, you have to add the zucchini and suffer a bit without letting it cook completely. You have to remove it from heat and leave it to cold down.

In the mean time you have to beat the eggs and mix them with other ingredients. You have to pour it into the cake pan wich is slathered with margarine and breadcrumbs Then you have to cover it with a it little more bite of breadcrumbs and put it into the owen up to 170-180 degrees, about 40-45 minutes until it is browned and when you pierce it with a toothpick and it comes out dry.

And you’re done! Bon appetit! If anyone does it, let me know it!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s