Ous farcits

Després de quasi dues setmanes sense massa activitat pel blog, reprenc les entrades amb una de cuina, que és el que tenc més descuidat darrerament.

ousweb_02

Quan arriba la calor, aquest és un dels plats preferits dels nins, sobretot de na Júlia, que me va abraçar fins fer-me mal quan vaig fer els primers de la temporada estiuenca d’enguany.

Hi ha moltes maneres de fer-los, però jo no me complic gaire la vida i faig una de les receptes bàsiques, amb ous bullits, tonyina i maionesa casolana.És senzill, ràpid de fer, complet i fresquet, crec que no es pot demanar massa més.

I, tot i que no és molt indicat en l’operació biquini, tampoc no passa res si un dia ens la saltam!

Ingredients (per a 4 persones):

  • 8 ous

  • 2 llaunes de tonyina (en oli d’oliva)

  • Maionesa (millor casolana)

Per començar, bullim els ous i comptam aproximadament deu minuts des del moment que arranquen el bull. Els deixam refredar i els pelam. Un cop pelats, els tallam per la meitat i separam el vermell del blanc.

Mesclam el vermell amb la tonyina, que prèviament hem colat, i la maionesa. Ho trempam amb una mica sal, pebre bo i una mica de julivert picat ben petit per donar-li una miqueta de color.

Farcim els ous amb aquesta mescla i fet! Bon profit!

Jo per acompanyar-los, vaig fer una espècie d’ensalada amb olives, cogombrets (pepinillos?), ceba tendra, tomàtigues de cirerol i margalló (palmito?), tot tallat ben petit i lligat amb la maionesa que havia sobrat.

ousweb_01

ENGLISH VERSION

After almost two weeks without much activity at the blog, here it comes a post about cooking , which is what I’ve got more neglected lately.

When the heat comes, this is one of the favorite dishes of the children, especially Julia, who hugged me to hurt me when I did it for the first time of the summer season this year.

There are many ways to do them, but I choose the simplest recipe with boiled eggs, tuna and homemade mayonnaise. It’s simple, quick and cool, I think you can not ask for somethiong more.

And, although it is not very suitable in the operation bikini, nothing happens if one day we just cheat.

Ingredients (for 4 people):

  • 8 eggs
  • 2 cans of tuna (in olive oil)
  • Mayonnaise (preferably homemade)

To start, you have to boil the eggs about ten minutes since they star boiling. Then, you have to let them cool and peel them. Once they’re peeled, you have to cut them in half and we separate the egg yolk from the white.

Then, you have to mix the egg yolk with the tuna and mayonnaise. Dress it with a little salt, pepper and a tiny bit of chopped parsley to give it a little color.

Stuff the eggs with this mixture and its all done! Enjoy your meal!

To eat with the eggs I made a sort of salad with olives, pickles, chives, cherry tomatoes and hearts of palm. I cut i all very tiny and dressed it with the mayonnaise that was left.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s