Posar ordre

Ara torn estar en una fase de posar ordre a la meva vida, sobretot al dia a dia. Vull intentar establir uns mínims perquè sinó la meva rutina diària deixa de ser-ho i es converteix en caos.

Escrivint això me n’he recordat dels post de bons propòsits (el podeu recordar aquí) que vaig fer a principis d’any, i he pensat que ara és també un bon moment per revisar-ho, ja que m’estic replantejant altres coses.

Els resultats són desastrosos! Els primers van per dies, però la majoria de vegades continu amb els mateixos mals hàbits de sempre, i continu cridant als nins quan m’enfat, m’enduc els problemes de la feina a casa i m’aixec de mal humor… He aconseguit relativitzar alguns temes, i de tant en tant llegesc (no tan com m’agradaria però ho faig).

Ara bé, el fracàs més estrepitós és el que feia referència a organitzar-me amb les tasques diàries, de fet, aquest és el tema del que us parlava al començament. Necessit posar ordre, organitzar-me els horabaixes (obviament els matins som a la feina), i, sobretot, necessit assumir que a tot no puc arribar.

He tornat a fer exercici tres vegades per setmana (que entre una cosa i altra me resta una hora o un poquet més als horabaixes dels dies en qüestió), i vull fer-me un menú setmanal, per no anar de bòlid amb els sopars i els dinars i acabar a les mil cuinant el de l’endemà i això també me lleva molt de temps.

A tot això hem d’afegir el meu home (que també participa de les tasques de casa, però no tant com jo voldria), els nins, la casa, la roba, la compra, la natació, les visites al padrins, i la meva vida social, que és molt minsa, però que de moment encara tenc.

Si algú té una recepta màgica per combinar tot això i no acabar el dia derrotada, per favor que ho comparteixi, li estaré eternament agraïda.

ENGLISH VERSION

Tidy up

Now its time to tidy up my life, especially my everyday life. I have to set a minimum if not, my daily routine will become a chaos.

While I was writing this post I’ve remembered the one I made about New Year’s resolutions (you can remember it here), and I thought that now is also a good time to review it, since I’m rethinking a lot of things.

The results are a disaster! The first points, it depends on the day, but most of the time I keep on with the same bad habits, I keep on screaming to the children when I’m mad with them, I still take problems home from work and I wake up grumpy… I managed to relativize some issues, and occasionally I read (not as much as I would like, but I do).

But the biggest failure has to do with organize daily tasks, in fact, this is the theme that I talked about at the beginning of this post. I need to organize my evenings (mornings I’m obviously at work), and above all, I need to assume that I cannot do everything.

Now I do some exercise three times a week (and between one thing and another it takes me an hour or a bit more), and I want to make a weekly menu for the family, in order to organize everything and not cooking next day’s meal late at night.

And plus this, I have to add my husband (who also participates in the housework, but not as much as I would like), the children, the house, clothes, shopping, swimming, visits to grandparents, and my social life which is very low, but I still got it so far.

If someone has a magical formula for combining all these things and not ending up defeated, please share it, I would be eternally grateful.

Anuncis

3 thoughts on “Posar ordre

  1. És bastant senzill, no et compliquis la vida amb més hores de les que té el dia. A la feina les hores de feina i prou. Enfadar-se el just i necessari, enfadar-se per tot estressa i fa que els nins ja no et facin ni cas.
    A mi em funciona (de vegades 😉 )

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s