Rutina

Ens queixam fins a dir basta de la maleïda rutina, però quan no la tenim, l’enyoram.

A mi és el que m’ha passat aquestes darreres vacances de Nadal. No se si el descontrol horari amb tants dinars, sopars o trobades familiars o amb amics que normalment no veus, hi té alguna cosa a veure, o els meus “quasiquaranta”, o que he tengut més dies lliures dels que sol tenir en aquestes dates, però ja tenia ganes que s’acabàs.

Durant aquests dies de celebracions m’he relaxat molt amb els horaris i amb el tema rentadora, planxa, compra, gelera… i clar, les conseqüències són les que són. Muntanyes de roba per rentar i planxar, i la gelera que fa peneta de buida que està. I clar, si he d’anar al súper no puc planxar i si pos rentadores i me dedic a arreglar roba, no puc anar al súper. I ja no parlem d’organitzar dinars i sopars per tota la setmana, i recordar quin dia toca fruita i quin dia han d’anar amb el xandall a l’escola…

L’excusa per justificar que ja tenim ganes de tornar a la rutina (i no quedar malament) és la del “és que els nins ho necessiten”, i jo crec que realment, els qui ho necessitam som nosaltres, que ells s’adapten molt millor als canvis.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s