Sopar de Nadal (aquest no és un post de cuina)

He estat uns dies sense actualitzar perquè hem tengut una “visita” no esperada ni desitjada a casa. El nostre amic, virus de panxa ha entrat sense ser convidat i s’ha quedat uns dies. Sembla que ja està fent les maletes per partir, a veure si és cert i tarda moooolt en tornar.

I entremig de la visita, el sopar de Nadal de la feina. Una tradició que a la meva feina és relativament recent (fa cinc o sis anys només que el celebram), però que pareix de les més antigues que hi ha a la casa.

Sopar Nadal

En teoria és un esdeveniment per socialitzar, per relacionar-te amb la gent d’altres departaments i per conèixer una altra cara dels caps, la més humana, ja que se suposa que hi anam tots en qualitat de companys.

Supòs que com a la resta de les empreses, és un sopar multitudinari en el que els assistents treuen les seves millors gales, i el sopar en sí és el menys important. Feim actuacions, en directe o en vídeo i hi ha rifes. Fins aquí tot normal.

Idò bé, el nostre sopar al final esdevé com la festa d’una boda, on qui més qui manco acaba amb alguna copa de més, ballant com si no hi hagués un demà, relacionant-se només amb la gent del seu redol i intentant allunyar-se el més possible dels caps…

I el que me crida més l’atenció de tot, són els rumors que sorgeixen el dia després. A tots els sopars que he anat sempre hi ha hagut algun “lio” entre companys, algú que ha donat la nota per beure molt més del que és recomanable, gent que han enganxat fent coses “estranyes”… I jo no se com ho he fet, perquè si tots aquests rumors són certs, jo no era al mateix sopar!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s