Barquetes de tomàtigues de cirerol

L’altre dia teníem un sopar amb uns amics, i tenia clar el plat principal, però volia fer alguna cosa més, perquè pensava que amb un sol plat i un postre no ens bastaria. El problema era que no sabia què fer, i me feia una mica de por improvisar.

El problema va ser que anava deixant passar el temps i va arribar el dia del sopar i encara no ho tenia resolt. La primera opció era fer galletes d’oli i fer tapes, però els hauria d’haver fet el dia abans, i no era el cas. I anava molt curta d’idees…

Els meus blocs de cuina de referència, no me varen resoldre res, i el rellotge feia tic-tac-tic-tac. Aaaah!

Però d’un bloc vaig pegar a un altre, i d’aquest a un altre, i finalment vaig trobar-ho! Bo, fàcil, ràpid i guapo!

Ingredients (per a 4 persones):

1 làmina de massa de pasta de fulls

22-24 tomàtigues de cirerol

100 gr de formatge cheddar

1 cullerada (de postres) d’all mòlt

1 cullerada (de postres) d’orenga

Sal, pebre bo i oli

Primer de tot ratllam el formatge i feim netes i tallam per la meitat les tomàtigues i mesclam l’all mòlt amb l’orenga.

Estenem ben estesa la làmina de la massa de la pasta de fulls i en feim quatre rectacles iguals. Amb una forqueta punxam la pasta, sempre deixant un petit marge de més o manco mig centímetre.

Posam el formatge a cada un dels rectancles i per damunt abocam la mescla d’all i orenga. Col·locam al damunt les tomàtigues cap per avall i les salam i ho enfornam uns quinze minuts. El forn ha d’estar calent a uns 200 graus.

La meva aportació a aquest plat, que vaig trobar aquí , és afegir un poquet d’alfabeguera i un rajolí d’oli verge just abans de servir-lo.

Tartaleta

PD: Vaig triomfar! O al manco, a mi me va encantar!

Advertisements

One thought on “Barquetes de tomàtigues de cirerol

  1. Retroenllaç: Llomillo farcit de truita de patates |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s